De ce ne place ceaunul afgan?
– Este ușor. Ușor de depozitat, ușor de transportat și de luat în campanie.
– Este sigur. Produsul este realizat cu mânere mici proeminente, iar capacul este echipat cu o supapă de urgență – dacă presiunea din interiorul ceaunului devine critică supapa va funcționa automat și va elibera excesul de abur.
– Este variabil. Ceaunele afgane pot fi folosite în trei moduri: cu capacul deschis ca o cratiță, ca ceaun; cu capacul închis ca o oală sub presiune; varianta combinata: prăjiți carnea cu capacul deschis la foc mare, apoi închideți capacul si fierbeți la foc mic.
Condiția principală: nu umpleți complet ceaunul, lăsați liber aproximativ 1/3 din spațiul vasului. În așa fel funcționarea supapei va fi asigurată pentru mai mulți ani, iar toate bucatele gătite de dumneavoastră își vor păstra suculența.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.